Makosen Modası: ‘’Şehirde ya da Ofiste’’

Trend Alarmı
Makosen Modası: ‘’Şehirde ya da Ofiste’’

Makosen Modası: ‘’Şehirde ya da Ofiste’’

Her mevsim kullanılabilen, kadın ayakkabı giyiminin olmazsa olmazı makosen babetler şehirdeki varlığını bu sezonda sürdürüyor. Gündelik ya da ofis kombinlerinde rahatlıkla kullanılabiliyor olması makosenleri biz kadınlar için daha da cazip hale getiriyor.

Uzun ya da midi elbiselere, gömleklere, blazer ceketlere uyumu tartışmasız kabul edilen makosen babetler spor giyimin baş tacı denimlere de klasik bir hava katıyor. 

Lutvelizade vitrininde her zaman yer edinen makosenlerin bu sezonki en büyük farkı ise özel taban memory foam ile iç-dış yüzeylerinin deri olmasıdır. Dünyada yaşanan pandeminin etkisiyle moda dünyasını etkileyen rahat giyim trendi tabi ki ayakkabılarıda esir almış durumda. Hal böyle olunca gün boyu ayağımızdan çıkartmadığımız ayakkabının rahat olması daha da önemli hale geldi. Lutvelizade üretim ekibi tüm ayakkabılarda olduğu gibi makosen babetlerde de kullanmış olduğu tabanda yapmış olduğu değişim ile sizlere daha rahat ve uzun vadeli kullanım sağlıyor.

Lutvelizade de sezonun en sevilen makosen babeti Judy ile Kyle ise hem spor hemde klasik görünüm sağlamana yardımcı oluyor. Özellikle trok detaylı Kyle gündelik iş akışında jean&gömlek kombini yapman için en ideal makosen modelidir. Gerçek deri olduğu için dolabında uzun ömürlü kullanabiliyorsun. Memory foam tabanı ile ofisin merdivenlerini rahatlıkla çıkabiliyorsun.

Önünde zincir tokası bulunan Judy model makosen babet ise maskülen duruşunu sergiliyor. Bizce lazer ceket ve jean pantolonun vazgeçilmez parçası olmaya aday. 

Sokak stilinin tamamlayıcısı makosen babetler hem gözüne hemde keyfine rahat uyum sağlıyor. Lutvelizade de yer alan tüm makosen babetler için linke tıklayabilrsin.